בשר אנטרקוט אונטריב מפורק לאחר שעות של צליה במעשנה,
מוגש בלחמניית חלה או בן מאודה עם תוספות לבחירת הקהל של צ'ימצ'ורי ומלפפון חמוץ.
קצת על בשר אונטריב במעשנה
בשר מהמעשנה אונטריב הוא מאכל עשיר בטעמים ומסורתי המגיע מהמטבח האמריקאי. הבשר מתכבד במזון מעשן מיוחד שמזין את הבשר בטעמים מתובלים ועשירים, ובמהלך המעשן, הבשר מתרכך ומפגיש את התבלינים והטעמים המיוחדים. אונטריב הוא מותג מוביל בתחום הבשר המעושן, והבשר מהמעשנה אונטריב מיוצר באופן מסורתי ואיכותי. הבשר מעובד בקפידה ומיובש בתנאי מעשן מיוחדים שמקנים לו את הטעם המיוחד והעשיר.
הבשר מהמעשנה אונטריב מומלץ להיות מוגש חם, וניתן להשתמש בו במגוון מנות וארוחות, כגון סטייקים, ברגרים, סלטים ופיצות. הבשר מעושן הופך את המנה לטעימה ייחודית ומפנקת, ובמיוחד כשמתאים אותה עם תוספות כמו סלטים, תפוחי אדמה צלויים או ירקות צלויים.
בשר מהמעשנה אונטריב הוא אפשרות טעימה ומפנקת לכל מי שאוהב את הטעם העשיר והמיוחד של בשר מעושן. לכל אוהבי הבשר מומלץ לנסות אותו במהלך ארוחה משפחתית או בעצם לכל אירוע